Спортната кампания „Ваканция без грижи“

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 03.07.2024 г.
Спортната кампания „Ваканция без грижи“

Световни шампиони по кикбокс ще открият 16-то издание на спортната кампания „Ваканция без грижи“, която се провежда за поредна година във Варна. Инициативата е на Национално сдружение на сираците в България, със съдействието на Община Варна, дирекция "Спорт" и спонсори.Начало на кампанията ще бъде дадено на 15 юли в 14:00 часа в двора на СУ „Св. Климент Охридски“ от младите спортисти, носители на най-високите отличия по кикбокс в отделните категории от престижната Световна купа по бойни изкуства в Будапеща, Унгария.

 

Сред имената на световните шампиони са тези на Али Юзеир, Виктор Ненков, Кристиян Георгиев и Преслав Георгиев, всички от спортен клуб „Вокил“. В кампанията ще се включат и сребърните медалисти Ясен Бирсен, Виктор Михалев и Теодора Тодорова от същия тим.

 

„Ваканция без грижи“ има за цел да насърчи младите да спортуват активно и да се интегрират чрез спорта. В спортната кампания може да участва всеки желаещ. Записване за състезанието е на страницата на събитието във Фейсбук „Ваканция без грижи“ или на място в деня на турнира.

 

За повече информация на телефон: +359877822685, лице за контакт: Слави Михайлов.
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close