За девета поредна година във Варна ще се проведе Коледно карнавално щафетно бягане.

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 15.12.2023 г.
За девета поредна година във Варна ще се проведе Коледно карнавално щафетно бягане.

Организаторите на събитието СК Ай Рън канят всички граждани и гости на града да се включат в празничната надпревара тази събота 16.12.2023г. на входа на Морската градина, до Слънчевия часовник .


Няма ограничение във възрастта за участниците, които за повече настроение, ще се състезават с карнавални костюми. За включване в надпреварата не се изисква сериозна подготовка, само желание за забавления. Трасето е изключително леко и познато - обиколка на Морско казино.

Интересът към събитието е голям. За сега са заявили участие над 180 човека, които ще бъдат разпределени по 3-ма в отбор, като единственото изискване е във всеки отбор да има участник от женски пол.

 

Първите три отбора ще бъдат отличени с медали за техния състезателен дух и усилия.

За всички частници в щафетата ще има и томбола с награди, осигурени от Дирекция Спорт към Община Варна, с чиято подкрепа се организира събитието.

 

На финала ще има и кулинарни изкушения - Брънч парти. Всеки който има желание да демонстрира кулинарните си умения, като донесе своя любим сладкиш, баница, ястие или напитка ще има още по-голям шанс да спечели в томболата.

 

Регистрация и раздаване на стартови номера на отборите започва в 9,30 часа в събота на входа на Морската градина. Бягането започва в 10,30 часа.
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close