Корабите от регатата Тол Шипс пристигат

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 30.09.2016 г.
Корабите от регатата Тол Шипс пристигат

Първите пет кораба, които ще акостират утре на Пристанище Варна са  Мир, Атила, Акела, Адорнате и Ариел. Трябва да отбележим, че Ариел са извън класирнето, но идват с флотилията. Останалите кораби се очакват в събота. Откриването е в съботав-13.00 ч.


Корабите от регатата Тол Шипс пристигат на петици във Варна. Първите пет кораба, които ще акостират утре на Пристанище Варна са  Мир, Атила, Акела, Адорнате и Ариел. Трябва да отбележим, че Ариел са извън класирнето, но идват с флотилията. Останалите кораби се очакват в събота. Откриването е в съботав-13.00 ч.

Робин Хьоргрьоне, рейс директор на регатата даде днес инетрвю. Той потвърди, че именно тези 5 кораба ще дойдат първи. "Винаги се радваме, когато сме във Варна. Организациятае перфектна. Очакваме корабите. Тук сте свършили доста работаи това се вижда", каза той.

Капитан Тома Томов, отговорник за регатаат от българска страна каза, че това състезание дава възможност на млади хора да плават и да трупат опит. "Изживяването за практикантите е вълнуващо. Това е важно за тях. Трупат опит. Ние сме в очакване на флотилията в нашия град и се надяваме много хора да дойдат на пристанището и да видят тези красиви ветроходи" е коментарът на Томов.
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close