Спортист на Варна 2018

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 11.12.2018 г.
Спортист на Варна 2018

Община Варна има удоволствието да Ви покани на церемония по връчване на годишни награди "Спортист на Варна 2018" на 13 декември /четвъртък/ от 17:00 часа в зала Юнашли салон.


Годишната церемония “Спортист на Варна” е некомерсиална инициатива, която има за цел да стимулира варненските спортисти, отбори, треньори и ръководители, за постигнати високи спортни успехи през съответната година.

 

Класирането на номинираните спортисти и отбори в анкетата се извършва по значимост на техните постижения през съответната година от спортните журналисти в град Варна.

 

 

 

Номинациите се извършват в следните категории:

 

- Спортист на годината на град Варна /победител с 9 подгласници/- спортните журналисти подреждат номинираните състезатели от 1 до 10 според постигнатите успехи, като посоченият от тях състезател/ка с най-много първи места, става №1 на годината за Варна.

 

- Отбор на годината /колективни спортове/- спортните журналисти подреждат номинираните отбори от 1 до 3 място, като отборът с най-много първи места става отбор на годината.

 

- Отбор на годината /индивидуални спортове/- спортните журналисти подреждат номинираните отбори от 1 до 3 място, като отборът с най-много първи места стана отбор на годината.

 

- Младо дарование – спортните журналисти определят победителя в категорията на база подадени номинации от спортните клубове. Отчита се постижението, възраст на състезателя/състезателката/, ниво на спортния форум.

 

- Спортист-ветеран – спортните журналисти определят победителя в категорията на база подадени номинации от Асоциацията на ветераните спортисти и деятели.

 

- Спортист с увреждания – критерият тук е първо нивото на спортния форум и постигнат успех и степен на увреждане.
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close