Спортна делегация от Варна се завърна от Москва

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 18.11.2019 г.
Спортна делегация от Варна се завърна от Москва

От 15 до 17 ноември спортна делегация от Община Варна проведе двустранни приятелски среща с отбори от Департамент Москва в спортовете баскетбол и волейбол за юноши родени 2003 година.


Поканата за участие на варненци беше отправена преди година, когато се проведоха спортни мачовете от програмата на дните на Москва във Варна.

Срещите се проведоха с отбори на най-големите московски школо по баскетбол – „Тринта“ и „Московска баскетболна асоциация“ и волейбол – „Олимп“ и „Училище за олимпийски резерв“.

На 15 ноември домакините бяха подготвили церемония по откриване за двата спорта, а отборите размениха подаръци помежду си. Състезателите бяха поздравени от Юлия Береговская -началник международни дейности към спортен департамент Москва и от Кристиан Димитров-директор дирекция "Спорт" от страна на Община Варна.

В състезателната част отборите по баскетбол постигнаха една победа с резултат 72 на 61 и един равен мач 51:51, а юношите на волейболния тим записаха две загуби с 3:1 и 3:2.

Делегациите обсъдиха и възможността за бъдещо сътрудничеството в областта на спорта и бъдещи двустранни срещи между отбори на Варна и Москва.

Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close