XIX-ти МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА ЗА ВЕТЕРАНИ

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 01.08.2018 г.
XIX-ти МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА ЗА ВЕТЕРАНИ

За 19 пореден път Варна е домакин на международния турнир по тенис на маса за ветерани. Турнирът се организира от клуб по тенис на маса за ветерани „Морски дяволи“, с подкрепата на Община Варна и Асоциацията на ветераните и спортните деятели и съдии. В турнира ще вземат участие състезатели от Турция, Румяния, Сърбия, Украйна , Русия, Молдова, Англия, Египет, Гърция, Македония и България. Състезанието е индивидуално, в него ще вземат участие 130 души състезатели от националните отбори на гостуващите страни.


В продължение на два дни варненските любители на тениса на маса ще станат свидетели на крайно интересни мачове, изпълнени със завидно майсторство, задоволяващи със своята динамика, оспорваност и красота.

Турнирът започва на 04.08. от 09.00 часа в зала Младост на ДКС, а официалното откриване ще се състои от 13.30 часа. През първия ден ще се състоят индивидуалните мачове между мъже и жени в различните възрастови групи. На 05.08. са елиминациите. Закриването на турнира и награждаване на победителите ще бъде на 05.08. от 14.00 часа.

 
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close