Демонстративен турнир по стрелба с лък

  • АКТУАЛНО СПОРТ
  • 25.01.2018 г.
Демонстративен турнир по стрелба с лък

Дирекция „Спорт“ към община Варна и ОСК „Млади стрелци“ ви канят на първия по рода си за град Варна демонстративен турнир по стрелба с лък, които ще се проведе на 03.02.2018г. в спортната зала на Първа езикова гимназия от 10:00ч. до 13:30ч.


Този олимпийски спорт набира изключителна голяма популярност в последните години сред феновете в цяла Европа, Русия,САЩ, Украйна, Индия, Китай, а в Южна Корея е и национален спорт. България може да се похвали със световни и европейски шампиони в стрелбата с лък. От 2017г. Варна също има и свой вице-световен шампион в свободния стил за девойки до 14г. в лицето на Нора Василева, с която ще може да се запознаете.

ОСК“Млади стрелци“ е създаден преди 6 години и е член на Българска федерация по стрелба с лък (БФСЛ). В кратката си история, клубът има над 100 титли в индивидуалните и отборни надпревари, които са част от календара на БФСЛ, както и в международни състезания. Категориите, в които участват състезателите са момчета и момичета до 11г. и 14г., кадети и кадетки, младежи и девойки, мъже и жени. Клубът набира състезатели за новата 2018г., като желаещите могат да разчитат на съветите на добър и опитен треньорски състав. И най-важното - няма ограничения във възрастта.

Всеки желаещ ще може да опита точния си мерник под ръководството на опитни инструктори от ОСК „Млади стрелци“.

За записвания: Николай Данев – треньор – 0876 737 524

 

Програма на турнира:

10:00ч. – 10:05ч. - Откриване на турнира

10:05ч. – 12:05ч. – Стреляне с лък за всеки желаещ

12:05ч. – 12:15ч. – Нагласяне на щитове и мишени за демонстративния турнир

12:30ч. – 13:30ч. – Демонстративен турнир от състезатели от ОСК“Млади стрелци“, съгласно правилата на Българска федерация по стрелба с лък.

13:30ч. – Закриване на турнира.

 
Споделете вашето мнение
Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close